вівторок, 25 грудня 2007 15:04

Зирянов став кращим футболістом Росії

Кращим футболістом Росії 2007 року став півзахисник пітерського "Зеніта" і національної збірної Костянтин Зирянов. Про це заявив президент Російського футбольного союзу (РФС) Віталій Мутко.

"Рішення про те, що Зирянов визнаний кращим футболістом року вже затверджене виконкомом РФС і я його повністю підтримую", - заявив спортивний чиновник.

Зирянов визнаний кращим футболістом Росії 2007 року за підсумками опитування представників футбольних клубів. На питання анкети відповідали президенти і головні тренери команд. Зі слів Мутка, при затвердженні Зирянова як володаря цього призу ніяких заперечень у членів виконкому не було.

Перед початком футбольного сезону 2007 року Костянтин Зирянов перейшов з московського "Торпедо" в "Зеніт", у складі якого став чемпіоном Росії. Всього у 2007 році півзахисник провів за "Зеніт" 43 матчі, в яких забив 13 м"ячів (у чемпіонаті - 30 матчів і 9 м"ячів).

Зирянов дебютував в збірній Росії 26 травня 2006 року. У відбірному турнірі Євро-2008 він провів у складі російської збірної 7 матчів, повідомляє РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Зирянов став кращим футболістом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі