четвер, 27 грудня 2007 15:07

Зірка легкої атлетики Лю Сянь вирішив пропустити "Золоту лігу"

Найсильніший легкоатлет світув бігу на 110 метрів з бар"єрами китаєць Лю Сянь, 24 роки, вирішив пропустити в майбутньому сезоні змагання з серії "Золота ліга", за перемогу в яких можна отримати один мільйон доларів золотом. За словами спортсмена, перед Олімпіадою в Пекіні він не може ризикувати, міняючи графік підготовки.

Сунь Хайпінь, тренер Лю Сяня, підкреслив, що етапи "Золотої ліги" перетинатимуться за часом з тими змаганнями, які він разом з своїм підопічним вибрав для підготовки до Ігор. Єдиним крупним змаганням до Олімпіади, на якому Лю Сянь дав згоду брати участь, буде чемпіонату світу в залах, який пройде в березні у Валенсії.

Лю Сянь є діючим олімпійським чемпіоном і чемпіоном світу на дистанції 110 метрів з бар"єрами і вважається головним претендентом на чергове олімпійське золото.

Китайський спортсмен, що є рекордсменом світу, входив в трійку претендентів на звання "Кращий легкоатлет світу-2007" разом з триразовим чемпіоном світу (у бігу на 100, 200 м і в естафеті 4х100 м) амеріканецем Тайсоном Гаєм і рекордсмен світу в марафоні Хайле Гебреселассіє з Ефіопії. Авторитетне жюрі перемогу віддало Гаю, інформує "Лента.ru"
Зараз ви читаєте новину «Зірка легкої атлетики Лю Сянь вирішив пропустити "Золоту лігу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі