четвер, 24 червня 2021 21:34

"Зінченко схожий на гравця збірної Росії. Вальяжний, трошки охренівший" - агент

"Зінченко схожий на гравця збірної Росії. Вальяжний, трошки охренівший" - агент
Олександр Зінченко є одним із лідерів збірної України. Фото: УАФ

Футбольний агент Дмитро Селюк розкритикував гравця збірної України Олександра Зінченка.

Менеджер прокоментував виступи збірної України на Євро.

"Молодці українці. Чесно кажучи, я був впевнений, що вони вийдуть з групи. Але треба визнати - з австрійцями зіграли просто жахливо. Будемо сподіватися, що надалі українці будуть більше сконцентровані: в 1/8 без цього не вийде. Шведи - цілком прохідний для них суперник. Так що в України є всі шанси пройти в чвертьфінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Банда піжонів на чолі з Малиновським та Зінченком": реакція соцмереж на перемогу збірної України на Євро

В українців хороший склад. У них немає ліміту на легіонерів в заявці. Отже, сильна конкуренція і невеликі зарплати дозволяють гравцям їхати в Європу. Тому ми бачимо багато українських футболістів в міцних європейських клубах, а наших - пару чоловік.

Але мені здається, що у них Зінченко схожий на гравця збірної Росії. Вальяжний такий, трошки охренівший, тому і привозить як правило", - сказав Селюк в коментарі sport24.ru.

Збірна України вийшла у 1/8 Євро-2020/21. 29 червня національна команда зіграє проти Швеції. Початок гри о 22:00. Текстову трансляцію читайте на нашому сайті.

Дмитро Селюк відмий свою роботою із зіркою "Ман Сіті" та "Барселони" Яя Туре.

Зараз ви читаєте новину «"Зінченко схожий на гравця збірної Росії. Вальяжний, трошки охренівший" - агент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі