вівторок, 31 травня 2011 12:57

Зі збірної Боснії зняли дискваліфікацію

Зі збірної Боснії зняли дискваліфікацію

УЄФА скасував дискваліфікацію збірної Боснії і Герцеговини з футболу, якій з 1 квітня 2011 року було заборонено брати участь в офіційних матчах.

Футбольний союз Боснії та Герцеговини (NFSBiH) виконав умови УЄФА, який вимагав, щоб боснійці змінили статут своєї організації. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

До недавнього часу NFSBiH керувала рада з трьох осіб, зібраних за етнічною ознакою (серб, боснієць і хорват). ФІФА і УЄФА вимагали, щоб національну федерацію очолила одна людина. 26 травня на генеральній асамблеї в Сараєво боснійці привели статут організації у відповідність до вимог УЄФА.

Скасування дискваліфікації означає, що збірна Боснії і Герцеговини, яка виступає в групі D відбіркового турніру чемпіонату Європи 2012 року, зможе взяти участь у найближчих матчах - 3 червня на виїзді з Румунією і 7 червня на своєму полі з Албанією.

У чотирьох матчах відбірного турніру боснійців набрали сім очок. Збірна Боснії займає четверте місце в групі D. У лідера - збірної Франції - 12 очок у п'яти іграх.

Зараз ви читаєте новину «Зі збірної Боснії зняли дискваліфікацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі