понеділок, 10 вересня 2012 18:21

"Зі складом на матч з Україною я вже визначився" - Ходжсон

У зв'язку з травмою Джона Террі наставник збірної Англії Рой Ходжсон роздумує над тим, хто замінить захисника у центрі оборони.

Нагадаємо, що Террі пошкодив ногу, так що не зіграє в матчі проти України. Замість нього Рой Ходжсон хоче випустити або Гарі Кехілла, або Філа Ягелку.

"Гравці добре проявили себе в грі з Молдовою. Не бачу жодних причин, щоб міняти склад. Правда, прийдеться таки вдатися до вимушених замін", - сказав Ходжсон.

"В обороні замість Террі вийде або Ягелка, або Кехілл. Вони обидва є кваліфікованими гравцями, які з гідністю зможуть замінити Джона".

"Зі складом я вже визначився, але оголошувати його не хочу. З нетерпінням чекаю матчу, сподіваюся, що ми зможемо продовжити переможну серію", - сподівається тренер англійців.

Орієнтовний склад збірної Англії: Харт, Джонсон, Лескотт, Ягелка / Кехілл, Бейнс, Мілнер, Лемпард, Клеверлі, Окслейд-Чемберлен, Джеррард, Дефо.

Зараз ви читаєте новину «"Зі складом на матч з Україною я вже визначився" - Ходжсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі