четвер, 27 вересня 2007 13:03

Жеребкування 1/8 фіналу Кубка України з футболу буде "сліпим"

У вівторок, 2 жовтня, на черговому засіданні Бюро ПФЛ відбудеться жеребкування 1/8 фіналу Кубка України. Нагадаємо, що за підсумками матчів 1/6 фіналу в наступний раунд вийшли дев"ять команд вищої ліги: донецький "Шахтар" і "Металург", київські "Динамо" і "Арсенал", ахтирський "Нафтовик-Укрнафта", сімферопольська "Таврія", харківський "Металіст", полтавська "Ворскла" і одеський "Чорноморець"; шість команд першої ліги: овідіопольський "Дністер", чернігівська "Десна", сімферопольський "Ігросервіс", ФК "Львів", маріупольський "Іллічівець", алчевськая "Сталь"; і один представник другої ліги - тернопільська "Нива".

Жеребкування буде "сліпим", тобто, без ділення на сіяних і несіяних, будь-якій команді може випасти будь-який суперник. Раунд, як і попередній, пройде за одноматчевою схемою. У разі попадання в пару двох команд з різних дивізіонів, зустріч відбудеться на полі команди нижчого дивізіону. У разі попадання в пару двох команд одного дивізіону, господар поля визначиться долею жеребу, інформує www.ua-football.com.

Поєдинки 1/8 фіналу Кубка України відбудуться 31 жовтня. 
Зараз ви читаєте новину «Жеребкування 1/8 фіналу Кубка України з футболу буде "сліпим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі