неділя, 26 вересня 2021 07:30

Зеленський прокоментував перемогу Усика

Зеленський прокоментував перемогу Усика
Усик здобув три пояси чемпіона. Фото: Reuters

Президент України Володимир Зеленський прокоментував перемогу Олександра Усика в бою з британцем Ентоні Джошуа. Олександр завоював титули WBA Super, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі. Бій тривав усі 12 раундів, за підсумками яких судді віддали перемогу українському боксерові - 116-112, 117-114, 115-113.

"Україна повертає своє! Чемпіонські титули WBA, IBF, IBO, а також WBO - знову, як це і повинно бути, належать українцю! Саня, дякую! Всі ми не спали, все ми не сумнівалися, все ми не стримували емоцій! Важка, але від цього ще більш цінна перемога. Браво, Чемпіон! Міць! Сила! Усик! УКРАЇНА!!!" - написав Зеленський в своєму телеграм-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик сенсаційно переміг Джошуа і став новим чемпіоном світу

34-річний Олександр Усик виступає в професійному боксі з 2013 року. На рахунку Олександра 19 перемог (в тому числі 13 нокаутом) в 19 боях. 31-річний Джошуа виграв 24 поєдинки (22 - нокаутом) і зазнав другої поразки в кар'єрі.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський прокоментував перемогу Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі