середа, 19 вересня 2012 15:31

Збірна України зіграє зі Словаччиною у Кубку Девіса

Збірна України зіграє зі Словаччиною у Кубку Девіса
Капітан збірної України Михайло Філіма ФОТО: sapronov-tennis.org

Відбулося жеребкування Кубка Девіса 2013 року. Збірна України стартує у першому раунді Першої групи Євро-Африканської зони домашнім матчем проти команди Словаччини. Зустріч відбудеться 1-3 лютого 2013 року.

Нагадаємо, що рік тому Україна програла Словаччині в Братиславі матч за право залишитися у Першій групі.

У разі перемоги над словаками українцям належить зіграти зі збірною Швеції 5-7 квітня.

Капітан збірної України Михайло Філіма прокоментував результати жеребкування.

"У Першій групі відверто слабких суперників немає, але в той же час і з усіма можна грати. Безумовний плюс у тому, що граємо вдома. Зараз буду телефонувати хлопцям, будемо обговорювати, яке покриття краще вибрати, в якому місті грати.

Гравці збірної Словаччини зараз на підйомі. Кліжан показує відмінні результати, не забудемо й про Лацко, і про те, що у наших суперників дуже сильна парна комбінація.

Ми програли словацькій збірній в Братиславі минулої осені, але я не був присутній на матчі, буду радитися з Орестом Терещуком, тому що тільки капітани можуть знати всі нюанси зустрічі. Будемо враховувати досвід тієї поразки.

За складом нашої збірної можу сказати наступне. У нас зараз дуже добре піднімаються в рейтингу Іван Сергєєв, Олександр Недовєсов. Будемо дивитися прогрес усіх наших хлопців. Час є та й вибір теж - граємо в лютому. Ближче до матчу остаточно визначимося.

Звичайно ж, не будемо забувати, що парна гра в Кубку Девіса майже завжди є ключовою. Треба готуватися. Буду говорити з хлопцями, з Денисом Молчановим, Сашком Недовєсовим, іншими, щоб домовлялися грати разом пару, коли виступають на одному турнірі", - сказав Філіма.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє зі Словаччиною у Кубку Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі