четвер, 12 серпня 2010 03:46

Збірна України зіграла внічию з Нідерландами

Збірна України зіграла внічию з Нідерландами
На третину заповненій "Донбас Арені" підопічні Маркевича протистояли віце-чемпіонам останнього Кубка світу – збірній Нідерландів. Берт ван Марвейк привіз резерв. Від мундіального складу залишився лише Мішель Ворм, який в Африці виконував роль запасного і на поле жодного разу не виходив. Загалом в "оранжевих" було сім дебютантів з 18 гравців. 

Маркевич викликав лише одного новачка – Євгена Чеберячка з "Дніпра". Женя вийшов на поле на 89-й хвилині. 

На м"яч голландця Джермейна Ленса на 73 хвилині українці відповіли ударом зі штрафного Олександра Алієва метрів з 30-ти. Найкращий снайпер російської прем"єр-ліги відзначився на 75-й хвилині матчу. Моменти були у Романчука, Шевченка, Тимощука і того ж Алієва. 

Нагадаємо, національна збірна України ще ніколи не вигравала і ніколи не забивала у Донецьку. У 2003 році на стадіоні "Шахтар" українці поступилися румунам у товариському матчі - 0:2 і зіграли внічию 0:0 з північноірландцями у відбірковому циклі Євро-2004.

Останній поєдинок у Донецьку на "Донбас Арені" закінчився сльозами. У матчі плей-офф чемпіонату світу-2010 з Грецією українці зазнали поразки з рахунком 0:1. 

Мирон Маркевич перервав свою виграшну серію зі збірною, яка налічувала три матчі (у колекції Мирона Богдановича є скальпи Литви, Румунії та Норвегії). Наступним суперником українців буде Польща. Матч відбудеться 4 вересня у Варшаві. 

Україна - Нідерланди 1:1 

Голи: Алієв, 75 - Ленс, 73 

Україна: П"ятов, Федецький (Олійник, 77, Чеберячко, 89), Чигринський, Ракицький, Романчук, Тимощук, Алієв, Коноплянка, Ротань (Кобін, 35), Шевченко (Селезньов, 57), Воронін (Мілевський, 46)

Нідерланди: Ворм, Аніта (Пітерс, 46), Влаар, Брума (Лоовенс, 84), Емануельсон, Марселліс, Янссен, Брама (Мадуро, 46), де Йонг (Фер, 63), ван Вольсвінкель (Бееренс 70), Ленс

Попереджені: Ракицький, Тимощук

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграла внічию з Нідерландами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі