пʼятниця, 10 жовтня 2008 09:19

Збірна України робить ставку на "стандарти"

Після тренувань (в понеділок і вівторок) наша команда детально проаналізувала свою останню гру в Казахстані. Не дивлячись на перемогу в Алма-Аті, тренер не обійшов стороною і прорахунки оборони в цій грі. "Помилок у захисті було багато, тому більш зіркові команди таких помилок могли нам і не пробачити", - сказав тренер своїм підопічним. В атакуючих діях збірна досягла успіху більше, реалізувавши три моменти, хоча за 90 хвилин таких можливостей було куди більше. На цей момент Михайличенко теж звернув увагу.

Вчора вранці, майже відразу після сніданку, збірна була вже на полі. Тренерський штаб і гравці були зосереджені на виконанні стандартних положень, до реалізації яких, як при обороні своїх воріт, так і при атакуючих діях, треба підійти вкрай уважно. А ближче до вечора на полі збірна провела вже повноцінне тренування.

Сьогодні, в день вильоту збірної до Харкова, команда знову має провести якийсь час біля телевізора. Тренерський штаб детально розкладе по поличках гру хорватів у двох останніх матчах - проти Казахстану та Англії.

Що ж до кадрових проблем, то їх, як повідомили "Блик" у тренерському штабі, у збірної майже немає. Невеликі мікропошкодження турбували Кучера, Шовковського та Лєвченко. Але всі вони тренувалися в загальній групі та готові до матчу проти Хорватії. Не байдикує і новачок Слюсар, якого одразу прийняли в колектив. Оскільки майже всі гравці збірної (окрім трьох легіонерів) грають в чемпіонаті України, тренуватися в Харкові наша команда не буде. Туди команда вилетить одразу після вечері, а ніч проведе у готелі "Чичиков" на вулиці Гоголя.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України робить ставку на "стандарти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі