середа, 25 травня 2016 08:36

Збірна України провела перше тренування на Сардинії
4

Фото: ffu.org.ua

Збірна України провела перше тренування на острові Сардинія, де розпочала підготовку до фінального турніру Євро-2016. Заняття, що відбулося на футбольному полі готельного комплексу "ForteVillage", носило відновлювальний характер.

В ігрових серіях взяли участь гравці "Динамо" та "Дніпра", а також півзахисник "Зорі" Іван Петряк (відіграв один тайм у фіналі національного Кубка) та голкіпер "Бешикташа" Денис Бойко.

Шевченко тренувався разом з гравцями збірної України

Решта учасників суботнього фіналу Кубка України, а також оборонець "Шахтаря" В'ячеслав Шевчук, який у цьому матчі участі не брав, і півзахисник алма-атинського "Кайрату" Анатолій Тимощук обмежилися біговою роботою, хоча й не відмовили собі у бажанні пограти у "квадрат" або ж побити по воротах.

Якого результату досягне збірна України на Євро-2016?

Ввечері температура у місці, де розташувалися "синьо-жовті" опускається до 15-17 градусів (вдень – 24-26 за Цельсієм): поруч гори і це дається взнаки. Відтак тренерському штабу знадобилися легкі парадні олімпійки, а гравці займалися із задоволенням, адже спеку під час тренування ніхто не любить.

Не розслабляйтеся після перемоги над Німеччиною: тисячі вболівальників провели збірну України на Євро-2016

Зараз ви читаєте новину «Збірна України провела перше тренування на Сардинії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі