вівторок, 06 листопада 2007 12:32

Збірна Швеції втратила кращого хокеїста

Один з кращих шведських хокеїстів Петер Форсберг не зможе взяти участі в першому етапі Євротуру "Кубок Кар"яла". В понеділок 5 листопада під час тренування національної команди форвард посилив травму правого гомілкостопа, яка турбує його в останні декілька місяців, повідомляє Лента.Ру з посиланням на Canadian Press.

Протягом декількох тижнів Форсберг готувався до сезону-2007/08, займаючись у складі шведського клубу "Модо". Хокеїст був включений до складу своєї збірної та повинен був взяти участь в "Кубку Кар"яла", але тепер неясно, коли він взагалі зможе повернутися на лід.

У сезоні-2006/07 Форсберг грав за клуби НХЛ "Філадельфія Флайерс" і "Нешвілл Предаторс" і набрав 55 очок (13 шайб плюс 42 передачі) в 57 матчах. Форвард не зміг продовжити виступи в північноамериканській лізі через травми.

Матчі "Кубка Кар"яла" пройдуть з 8 по 11 листопада. В четвер 8 листопада збірна Швеції зустрінеться з російською командою. 10 і 11 листопада збірна Росії зіграє з Фінляндією і Чехією відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Швеції втратила кращого хокеїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі