субота, 26 червня 2010 15:13

Збірна Німеччини втратила форварда перед матчем з Англією

Збірна Німеччини втратила форварда перед матчем з Англією

Нападаючий збірної Німеччини з футболу Какау пропустить матч 1 / 8 фіналу чемпіонату світу проти Англії через травму. Під час тренування Какау розтягнув м'язи живота. Як розповів вранці в суботу, 26 червня, менеджер німецької команди Олівер Бірхофф, участь Какау у грі з Англією виключено, повідомляє AFP.

Скільки часу буде потрібно Какау на відновлення, Бірхофф не уточнив. На ЧС-2010 нападаючий взяв участь у всіх трьох матчах збірної Німеччини. В іграх з Австралією (4:0) та Сербією (0:1) він виходив на заміну, а матч з Ганою (1:0) провів повністю. У грі з Австралією Какау забив гол.

Швидше за все, на позиції центрального нападаючого в матчі з Англією зіграє Мирослав Клозе. У перших двох зустрічах він виходив у стартовому складі, а гру з Ганою пропустив через дискваліфікацію (саме тому Какау вийшов на поле з перших хвилин).

Бірхофф розповів також, що як і раніше під питанням знаходиться участь в матчі з Англією Бастіана Швайнштайгера і Джерома Боатенга. У грі з Ганою Швайнштайгер травмував м'яз задньої поверхні стегна, а Боатенг - литкового м'яза. Замінити Швайнштайгера може 20-річний Тоні Кроос.

Матч 1 / 8 фіналу ЧС-2010 Німеччина - Англія відбудеться в неділю, 27 червня, і почнеться о 17:00 за київським часом. Пряму трансляцію цієї зустрічі буде вести ICTV.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірна Німеччини втратила форварда перед матчем з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі