субота, 11 серпня 2012 19:26

Збірна Мексики перемогла Бразилію у фіналі Олімпіади
5

Мексика вперше у своїй історії стала олімпійським чемпіоном з футболу
Фото: ФОТО: Reuters

Чоловіча збірна Мексики у фінальному матчі олімпійського турніру з футболу 11 серпня обіграла команду Бразилії (2:1). Таким чином, Мексика вперше у своїй історії стала олімпійським чемпіоном з футболу.

Перший гол у фінальному матчі був забитий вже на першій хвилині - відзначився Орібе Перальта. Після цього Бразилія атакувала весь матч, однак забити мексиканцям довгий час не могла. Крім того, на 75-й хвилині бразильці пропустили контратаку, в якій Перальта зробив дубль.

Один гол уже в доданий час відіграв Халк, який вийшов на заміну. Після цього чудову нагоду зрівняти рахунок не використав інший гравець збірної Бразилії - Оскар.

У матчі за третє місце команда Південної Кореї перемогла Японію з рахунком 2:0. Єдина європейська команда, що пробилася до чвертьфіналу олімпійського турніру, - Велика Британія - програла в першому ж матчі плей-офф Південній Кореї по пенальті. Основний час того матчу закінчився внічию (1:1), а в серії пенальті перемогли корейці (4:5).

Команда Іспанії, чемпіон світу та Європи з футболу, на олімпійському турнірі не змогла вийти з групи.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Мексики перемогла Бразилію у фіналі Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі