четвер, 22 лютого 2007 13:02

Збірна Ізраїлю - під розслідуванням УЕФА

  Тото Тамуз
Тото Тамуз

УЕФА зайнялась розслідуванням легітимності виступів за національну та молодіжну збірну країни нападника "Бейтара" Тото Тамуза, 19 років, повідомляє Чемпионат.ру.

Футболіст з нігерійським корінням був у дитинстві всиновлений ізраїльською сім"єю, але до цього часу не отримав громадянства.

Скаргу в УЕФА направили з Англії, з якою невдовзі ізраїльтянам доведеться зустрітися в рамках відбору до Євро-2008. Якщо її задовольнять, молодіжна збірна Ізраїлю може бути вилучена зі списку учасників чемпіонату Європи в Голландії.

Крім того, технічні поразки можуть бути зараховані національній збірній у трьох відбіркових матчах Євро-2008, в яких футболіст виходив на поле: з Андоррою (4:1), Росією (1:1) та Хорватією (3:4).

В ізраїльській федерації знають про розслідування УЕФА, але стверджують, що мають документи , що дозволяють Тамузу, що проживає в країні з тимчасовим статусом, виступати за збірні країни.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Ізраїлю - під розслідуванням УЕФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі