пʼятниця, 05 червня 2009 15:18

Збірна Іспанії зіграє на Кубку Конфедерацій без свого лідера

Збірна Іспанії зіграє на Кубку Конфедерацій без свого лідера

Лідер збірної Іспанії з футболу, півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста пропустить Кубок Конфедерацій, який пройде в червні в ПАР. Травма стегна, яку гравець отримав на початку травня 2009 року і посилив у фінальному матчі Ліги чемпіонів з "Манчестер Юнайтед", виявилася серйозною.

За словами лікаря Футбольної федерації Іспанії Оскара Селади, медичне обстеження Іньєсти показало, що він не зможе зіграти на Кубку Конфедерацій через дуже високу вірогідність рецидиву травми.

Травма стегна виявилася серйозною

Селада сказав, що Іньєста вибув на термін від шести до восьми тижнів. За словами лікаря, гравцеві буде потрібно тривалий період відновлення.

Іньєста отримав травму м"яза правого стегна 10 травня під час матчу чемпіонату Іспанії з "Вільярреалом". У фіналі Ліги чемпіонів 27 травня футболіст посилив пошкодження.

У вівторок, 9 червня, Іспанія проведе в Баку товариський матч з командою Азербайджану, після чого відправиться в ПАР. У груповому турнірі Кубка Конфедерацій іспанці зіграють із збірними Нової Зеландії (14 червня), Іраку (17 червня) і ПАР (20 червня).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірна Іспанії зіграє на Кубку Конфедерацій без свого лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі