середа, 03 червня 2009 09:29

Збірна Хорватії збереже тренера-рокера

Збірна Хорватії збереже тренера-рокера

Прес-аташе Хорватської федерації футболу Давор Гавран повідомив, що наставник збірної Славен Білич залишиться в національній команді мінімум до чемпіонату світу 2010 року.

Таким чином, "Селтіку" доведеться залишити свої плани, що стосуються переходу балканського фахівця в розташування шотландського клубу.

"В даний час Славен знаходиться в тренувальному таборі збірної, де готує команду до матчу відбірного етапу чемпіонату світу-2010 проти України, який відбудеться в суботу. Він повністю зосереджений тільки на цьому. Так, його прізвище пов"язували з декількома топ-клубами, але Біліч має намір залишитися в збірній, щоб вивести її у фінальну частину головного світового футбольного форуму", - підкреслив Гавран.

Довідка "Gazeta.ua"

Славен Білич (хорв. Slaven Biliс; народився 11 вересня 1968 року в Спліті) - колишній хорватський футболіст, захисник, нині головний тренер національної збірної Хорватії. Зіграв 44 матчі і забив 3 голи за національну команду, в 1994-1998 роках був одним з лідерів збірної, які вибороли для неї третє місце на Чемпіонаті світу 1998 року. Виступав за клуби "Хайдук" Спліт, "Карлсруе", "Вест Хем Юнайтед" і "Евертон".

Славен Білич розлучений після п"ятнадцяти років шлюбу, має сина і дочку. Вільно володіє чотирма мовами - хорватською, англійською, німецькою та італійською. Грає в рок-групі Rawbau. Вважається найекстравагантнішим тренером в світовому футболі: руки Славена Білича прикрашені татуюваннями. Білич багато палить і носить сережку в лівому вусі. Славен Білич має академічний ступінь юриста.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Збірна Хорватії збереже тренера-рокера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі