середа, 15 листопада 2017 13:43

Збірна Австралії вийшла на Кубок світу

Збірна Австралії вийшла на Кубок світу
Майл Єдинак оформив хет-трик у складі збірної Австралії

Збірна Австралії обіграла команду Гондурасу у матчі-відповіді Міжконтинентального плей-оф і вийшла на Кубок світу-2018. Зустріч відбулася в середу, 15 листопада, і завершилася перемогою австралійців з рахунком 3:1.

У складі переможців хет-трик оформив півзахисник Майл Єдинак. 2 з 3 м'ячів хавбек австралійців забив з пенальті. У доданий час за Гондурас відзначився Альберт Еліс.

Перший матч протистояння відбувся 10 листопада і завершився внічию 0:0. Австралійці забезпечили собі участь у Кубку світу-2018.

Раніше, 15 листопада, збірна Данії переграла Ірландію і стала останньою європейською країною-учасницею КС-2018. Крім Данії та Австралії на світовій першості виступлять команди Росії (країна-господиня), Бельгії, Німеччини, Англії, Іспанії, Польщі, Ісландії, Сербії, Франції, Португалії, Швейцарії, Швеції, Хорватії, Бразилії, Уругваю, Колумбії, Аргентини, Мексики, Коста-Рики, Панами, Ірану, Японії, Південної Кореї, Саудівської Аравії, Нігерії, Єгипту, Марокко, Тунісу та Сенегалу.

Останню путівку на мундіаль розіграють збірні Перу і Нової Зеландії. Матч-відповідь між цими командами розпочнеться 16 листопада. Перша гра завершилася внічию 0:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюс Данія: визначилися всі європейські учасники Кубка світу-2018

Кубок світу пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року на 12 стадіонах в 11 містах Росії.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Австралії вийшла на Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі