пʼятниця, 31 серпня 2007 13:59

Захисник "Астон Вілли" Найт серйозно попався на кокаїні

Захисник клубу англійського Прем"єр-ліги "Астон Вілла" Зат Найт і його брат Карлос арештовані за зберігання і розповсюдження наркотиків, а саме вельми високої якості кокаїну. Його в їх будинку було виявлено декілька пакетів. Також в розшуку знаходиться їх мати Сандра, якій на момент обшуку в будинку не було, інформує www.sport.com.ua.

Поліція стежила за діяльністю "кокаїнової сімейки" достатньо довго, але на операцію зважилася лише зараз. Коли брати усвідомили, що відбувається, вони спробували позбавитися від кокаїну, викинувши його з вікна на сусідню ділянку, але зробити цього не встигли. Крім наркотиків в будинку було виявлено і вогнепальна зброя. Опинившись в ділянці, Зат попросив право на один дзвінок і викликав свого агента, який і вніс за нього заставу.

Зат Найт і раніше мав проблеми із законом, не раз опиняючись в центрі різноманітних бійок.

До того, як стати гравцем "Астон Вілли" Найт з 2000 року виступав за "Фулхем". З новим клубом захисник підписав чотирилітній контракт на суму 6 мільйонів євро. Коли Найт зіграє перший матч у складі "Астон Вілли" тепер сказати дуже складно.
Зараз ви читаєте новину «Захисник "Астон Вілли" Найт серйозно попався на кокаїні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі