вівторок, 25 січня 2011 10:02

Жадсону запропонували стати українцем - ЗМІ

Жадсону запропонували стати українцем - ЗМІ

Федерація футболу України запропонувала півзахисникові донецького "Шахтаря" Жадсону стати українцем.

Про це стверджує бразильське бюро телеканалу ESPN. За даними журналістів, кілька тижнів тому 27-річному півзахиснику було зроблено пропозицію прийняти українське громадянство і, таким чином, отримати можливість грати за збірну України.

Такий крок пояснюється, зокрема, бажанням української сторони "уникнути провалу на Євро-2012". Крім того, це дозволить його клубу, донецькому "Шахтарю" відчувати себе більш вільно в умовах ліміту на легіонерів в українській першості.

Втім, як зазначає ESPN Brasil, щоб стати громадянином країни-господині найближчого Чемпіонату Європи, Жадсону доведеться відмовитися від паспортів інших країн. Адже футболіст окрім бразильського громадянства має і італійський паспорт.

Повідомляється, що Жадсон також має "дві хороші пропозиції від клубів з Італії".

Раніше повідомлялося, що півзахисник "Шахтаря" бразилець Жадсон виграв суд у компанії Google, якій належить соціальна мережа Orkut, де і був розміщений фіктивний профіль гравця.

За матеріалами 2012ua.net

Зараз ви читаєте новину «Жадсону запропонували стати українцем - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі