середа, 14 березня 2007 16:40

Заарештовано кривдника тренера "Севільї"

Поліція заарештувала хулігана, який на думку правоохоронних органыв, кинув пляшку в головного тренера "Севільї" Хуанде Рамоса під час дербі з "Бетісом" (1:0 на користь "Севільї"), що проходив в рамках гри-відповіді 1/4 фіналу Кубка Іспанії 28 лютого цього року. Ним виявився 30-річний уболівальник "зелених", повідомляє Євроспорт.

Адвокати "Бетіса" у вівторок заявили, що проти нього тепер буде порушена кримінальна справа і він постане перед судом. Служба безпеки клуба проводить власне розслідування. Якщо з"ясується, що цей уболівальник є членом фан-клуба, то в нього віднімуть сезонний абонемент, щоб перешкодити відвідування ним домашнього стадіону.

Інцидент відбувся на 57-ій хвилині за рахунку 1:0 на користь команди Рамоса. Двобій довелося зупинити, оскільки кинута з трибун пляшка потрапила в голову наставнику "Севільї", якого в несвідомому стані віднесли з поля. Матч було зупинено, а капітани повели свої команди в роздягальні.

Тепер 33 хвилини матчу, які команди не дограли, будуть зіграні 20 березня на стадіоні в Хетафе (передмістя Мадрида) без глядачів. "Бетіс" понесе покарання та найближчі три домашніх матчі проти "Вільяреалу", "Реал Сосьедаду" та мадридського "Атлетико" проведе на нейтральному полі.

Зараз ви читаєте новину «Заарештовано кривдника тренера "Севільї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі