середа, 26 грудня 2012 14:57

За Михайла Фоменка проголосували всі члени виконкому ФФУ

За Михайла Фоменка проголосували всі члени виконкому ФФУ
Кандидатуру Фоменка підтримали всі без винятку. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Кандидатуру Михайла Фоменка на виборах головного тренера збірної України підтримали всі 15 членів виконкому ФФУ. Контракт з фахівцем укладено за схемою 1+2. Іншим кандидатом на посаду був шведський фахівець Свен-Йоран Ерікссон.

"Одностайність членів виконкому зовсім не означає, що у нас не було дискусій, - каже перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов. - Були люди, які схилялися до кандидатури іноземного фахівця. Але після тривалих консультацій ми вирішили доручити збірну людині, яка чудово знає український футбол. У нас обмаль часу. Ерікссону він би знадобився для ознайомлення з українським футболом. Фоменко його знає."

Новопризначеного тренера на прес-конференції не було.

"Він поки що не готовий відповідати на ваші запитання,- пояснює президент ФФУ Анатолій Коньков. - Ще не визначений тренерський штаб. Фінансові умови угоди Фоменка конфіденційні. Тренеру збірної був готовий платити Рінат Ахметов, але я його заяву не коментуватиму. Це право Ріната Леонідовича. Справа ФФУ — відповідати за кожне своє слово та дії".

Завдання Фоменка — вивести національну збірну до фінальної частини Кубка світу.

"Те, як вчинив Олег Володимирович (Блохін.- Ред.), викликає деякі питання для обговорення", - дорікнув колишньому головному тренеру збірної президент ФФУ.

Головним тренером молодіжної збірної України, нагадаємо, призначено Сергія Ковальця. Останнім місцем його роботи був запорізький "Металург".

Зараз ви читаєте новину «За Михайла Фоменка проголосували всі члени виконкому ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі