четвер, 26 червня 2008 13:54

За Ілсіньо пропонують12 мільйонів євро

Захисник "Шахтаря" Ілсон Діаса Перейро Жуніор (Ілсіньо) може змінити донецький "Шахтар" на іспанську "Севілью". Цю інформацію підтвердив агент футболіста Вагнер Рібейру.

"Я отримав пропозицію від "Севільї" і вже повідомив про це керівництво "Шахтаря", - повідомив агент в інтерв"ю Gazeta esportiva. - "Щоб вирішити це питання найближчими днями я збираюся до України. Затримка пов"язана з тим, що і футболісти, і керівництво клубу зараз перебувають у Швейцарії на тренувальному зборі. Я сподіваюся, що визначимося з майбутнім Ілсіньо до початку в європейських чемпіонатах".

"Севілья" довго прицінювалася, але у результаті зробило офіційну пропозицію: 12 мільйонів євро. Документ був підписаний президентом і спортивним директором "Севільї" в офісі іспанського клубу. Андалуcці мають намір замінити у складі іншого бразильця Даніеля Алвеса, який веде переговори з "Барселоною", повідомляє Терикон.

Двадцятидворічний правий хавбек "Шахтаря" уже дебютував у бразильській національній збірній, а в останньому сезоні у складі "Шахтаря" грав у Лізі чемпіонів. В донецький клуб він перейшов з "Сан-Паулу" за 10 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «За Ілсіньо пропонують12 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі