середа, 21 березня 2018 15:33

За гол футболіста власники мобільних отримують 11 безкоштовних хвилин

За гол футболіста власники мобільних отримують 11 безкоштовних хвилин
За результативну гру Салаха молиться вся країна. Фото 112.ua

Зірка "Ліверпуля" Мохамед Салах став обличчям єгипетського підрозділу мобільного оператора перед Чемпіонатом світу-2018.

У березні футболіст з донькою знявся у проморолику. З цього тижня компанія пообіцяла, що за кожен гол Салаха єгипетські абоненти отримуватимуть по 11 (ігровий номер футболіста) додаткових хвилин.

Потрібно тільки обрати відповідний тариф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто проти кого зіграє в Лізі чемпіонів

Салах - головний герой в Єгипті. Під час матчів "Ліверпуля" в Каїрі зупиняється рух, футболки з 11 номером зустрічаються на вулицях кожного міста. Салаха цінують за те, що він не забуває країну.

У грудні єгипетський фунт був на межі обвалу. Єгипетському уряду потрібні гроші, щоб стабілізувати курс валюти. Салах негайно перерахував на користь країни 210 тис. британських фунтів.

Салах пожертвував 12 млн єгипетських фунтів (555 тис. євро) на покупку устаткування в лікарні міста Басьюн. З його допомогою відремонтували реанімаційну, пологове відділення та відділення швидкої допомоги.

Салах побудував школу в рідному селі Нагріг. Після виходу на ЧС-2018 єгипетський бізнесмен Мамдух Аббас запропонував Салах віллу, але гравець попросив витратити ці гроші на розвиток села Нагріг.

Зараз ви читаєте новину «За гол футболіста власники мобільних отримують 11 безкоштовних хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі