четвер, 23 квітня 2020 15:33

"З "Мілана" приїжджав до Лобановського з конспектами" - Шевченко

"З "Мілана" приїжджав до Лобановського з конспектами" - Шевченко
Андрій Шевченко зараз очолює національну збірну України. Фото: Reuters

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про спілкування з Валерієм Лобановським після переходу в "Мілан".

"Словами важко описати все те, що Валерій Лобановський для мене зробив. Кожен день - це новий урок, кожен день ти заносив собі в скарбничку. Утім, найбільше запам'ятовуватися стали ті моменти, які відбувалися вже після того, як я перейшов в "Мілан".

Була в нас така традиція: як прилітав на матчі збірної, на мене завжди чекала в аеропорту машина, яку надсилав за мною Васильович. Насамперед я їхав на базу, підіймався до нього в номер, і ми по кілька годин там розмовляли.

Тренеру було важливо все - методика роботи, тренувальний процес, фізичні навантаження, тактика, побутові питання, тиск ЗМІ та вболівальників і так далі. Усі дрібниці йі деталі. Я, до речі, приїжджав до нього з конспектами, в яких фіксував багато речей", - цитує Шевченка "Команда №1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто був справжнім ініціатором трансферу Шевченка в "Мілан"

Андрій Шевченко перейшов у "Мілан" із київського "Динамо" влітку 1999 року. Форвард 2 роки працював із Валерієм Лобановським в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"З "Мілана" приїжджав до Лобановського з конспектами" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі