неділя, 17 січня 2016 06:01

В'ячеслав Глазков програв бій за чемпіонський титул

В'ячеслав Глазков програв бій за чемпіонський титул
В'ячеслав Глазков не скористався шансом стати королем IBF. Фото: poedinoktv.net

Щойно у на арені "Barclays Center" в Брукліні, Нью-Йорк, США, закінчився бій за вакантний титул IBF у надважкій вазі. В ньому 31-річний українець В'ячеслав Глазков технічним нокаутом у третьому раунді програв 29-річному американцеві Чарльзу Мартіну.

Початкові два раунди пройшли у розвідці і в більш-менш рівній боротьбі. Глазков, який суттєво поступався в габаритах шульзі Мартіну, був легкий на ногах, старався заходити за передню ногу суперника, зближувався і проводив переважно праві прямі по корпусу.

Мартін робив ставку на контратакувальну роботу з виходом переважно на лівий прямий у голову.

Розв'язка настала у третьому раунді. В одному з епізодів Глазков підвернув праву ногу в колінному суглобі. Стало зрозуміло, що далі продовжувати бій не може. Після другого падіння рефері в ринзі зупинив бій. Отже, перемога Мартіна технічний нокаутом.

Американець став новим чемпіоном IBF. А В'ячеслав Глазков не зумів скористатися своїм першим чемпіонським шансом. Для українця це була перша поразка у профі-кар'єрі.

Зараз ви читаєте новину «В'ячеслав Глазков програв бій за чемпіонський титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі