середа, 17 вересня 2008 16:32

Вукоєвіч проговорився про травму Мілевського

У вчорашньому інтерв"ю для хорватської преси Огнєн Вукоєвіч проговорився про те, що Артем Мілевський не зіграє проти "Арсеналу". Півзахисник київського "Динамо" з нетерпінням чекає свого першого в кар"єрі поєдинку в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

"Додаткова мотивація в такому турнірі не потрібна. До нас в гості приїжджає краща команда Європи. Не буде легко, але про все можна буде поговорити після матчу. Думаю, що саме Арсенал - фаворит цієї Ліги чемпіонів", - говорить хорватський півзахисник "Динамо".

- Зіграєте в основі?

- Думаю, що так. Я виходив в старті вже в 13 поєдинках, кожен з яких відбігав без замін. До речі, я задоволений своєю грою.

- Яку протиотруту для Арсеналу ви приготували?

- Потрібно грати дисципліновано в обороні і чекати свого шансу в контратаці. Така задумка тренера. Нам дуже не вистачатиме Артема Мілевського - нашого кращого бомбардира. Але у нас хороша команда, ми не боїмося суперника. Величезною перевагою будуть трибуни. Я був би задоволений нічиєю.

- А що з Гораном Саблічем?

- Він заявлений на ЛЧ. Думаю, що все ж таки він почне матч на лавці запасних.

- Приділяли особливу увагу Тео Уолкотту?

- Тренер звернув нашу увагу на фланги суперника - Уолкотта та ван Персі. Особисто я зробив власні виводи про гру Уолкотта по матчу збірних Хорватії та Англії. Для мене він буде додатковим подразником. Але більше дуелей мене чекає з Сеском Фабрегасом.

Football.ua

PS. Лікар команди розповів кореспонденту ГПУ, що Мілевський травмувався на тренуванні, та швидше за все, не зіграє проти "Арсеналу"

Зараз ви читаєте новину «Вукоєвіч проговорився про травму Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі