вівторок, 11 грудня 2012 12:14

Воробей та ще двоє футболістів "відлетять" з "Металіста"

Воробей та ще двоє футболістів "відлетять" з "Металіста"
Андрій Воробей не зміг пробитися в основу "Металіста". Фото: metalist.ua

Як заявив в інтерв'ю газеті Команда наставник харківського "Металіста" Мирон Маркевич, клуб планує взимку розлучитися з трьома виконавцями. Мова йде про Андрія Оберемка, Володимира Лисенка та Андрія Воробея.

"Ці виконавці будуть виставлені на трансфер. Може, до цього списка потрапить хтось ще. Однак це буде залежати від того, як нам вдасться укомплектуватися. Наприклад, у нас є Ребенок, якого я вважаю хорошим футболістом, але знову ж на його позиції можуть зіграти все той же Тайсон, Вілліан, видужав Соса", - сказав наставник харків'ян.

Що стосується можливих придбань, то про них Маркевич висловився так: "Незважаючи на те, що ми потребуємо придбання вітчизняних гравців, не виключаю я і того, що наші ряди поповнить хтось з кваліфікованих іноземних виконавців, але це стане відомо ближче до Нового року".

Нагадаємо, харківський "Металіст" за підсумками осінньої частини чемпіонату України фінішував у турнірній таблиці на 4-му місці, набравши 36 очок.

Зараз ви читаєте новину «Воробей та ще двоє футболістів "відлетять" з "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі