понеділок, 16 березня 2020 12:00

"Вони думають, що їм так легко буде знищити "Динамо" - Суркіс розкритикував арбітрів

"Вони думають, що їм так легко буде знищити "Динамо" - Суркіс розкритикував арбітрів
Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що "Динамо" судять упереджено. Фото: ФК "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс залишився незадоволеним роботою арбітрів в матчах за участю "Динамо"".

В 1/4 Кубка України проти "Олександрії" арбітр вилучив із поля Мухаммеда Кадірі, а потім не зарахував гол Назарія Русина.

" Якщо наш м'яч скасували через пасивний офсайду Вербича, то такі голи не скасовують. Якщо у поза грою був Русин, то треба креслити лінію. Мені складно говорити. В такому моменті суддя міг провітритися і пробігти ще метрів 5, щоб подивитися – було поза грою чи не було.

Але є ж і інші моменти. Коли фолить Кадірі. Щодо порушення питань нема, але арбітр гру не зупиняє, атака продовжується. Нашим гравцям, навпаки, він свистить і зупиняє гру. Є моменти, які не видно неозброєним оком уболівальникам, але ті, хто в футболі, хто розуміє його, все бачать і відчувають. Я теж відчуваю і розумію, що роблять і творять судді на сьогодні.

Вони думають, що їм так легко буде знищити "Динамо"? Не буде легко! Сьогодні я мовчу, а завтра буду говорити про це голосно, тому що так судити не можна. Грають дві команди – дай грати у футбол, суди однаково в одну і іншу сторони. Я ж ні слова не кажу про червону Кадірі. Не кажу, що в Дніпрі неправильно вилучили, коли ми 1:3 програли. Не кажу про картки, які Монзуль дала в двох матчах, хоча в Європі їх в принципі не дають", - сказав Суркіс у ефірі програми "Профутбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс матиме серйозну розмову з Михайличенком - Франков


У поточному сезоні динамівці займають 3-ю сходинку в УПЛ поступаючись "Зорі" по додаткових показниках та маючи відставання від "Шахтаря"12 очок. В Кубку України "Динамо" буде грати проти представника Першої ліги "Миная".

Зараз ви читаєте новину «"Вони думають, що їм так легко буде знищити "Динамо" - Суркіс розкритикував арбітрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі