понеділок, 11 березня 2013 14:13

Володимира Кличка зобов'язали провести бій з Повєткіним до 31 серпня

Володимира Кличка зобов'язали провести бій з Повєткіним до 31 серпня
4 травня Кличко проведе бій з італійцем Франческо Піанетою ФОТО: AFP

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) пересунула на місяць крайній термін, до якого повинен відбутися бій між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним. Боксери повинні вийти на ринг не пізніше 31 серпня. Про це сайту Sportbox.ru повідомив менеджер промоутерської компанії росіянина Кріс Майєр.

За словами Майєра, WBA в черговий раз захистила права Повєткіна, гарантувавши йому проведення бою з Кличком. Менеджер зазначив, що представники українського боксера знають про рішення федерації, але поки ніяк його не коментують.

Спочатку бій між Кличком і Повєткіним повинен був відбутися до 26 лютого. Однак українець зумів добитися перенесення поєдинку, для того щоб провести добровільний захист чемпіонського титулу. Наприкінці січня WBA ухвалила, що Кличко і Повєткін мають зустрітися на рингу не пізніше 31 липня.

На початку березня стало відомо, що 36-річний українець 4 травня проведе бій з італійцем Франческо Піанетою. Востаннє Кличко виходив на ринг у листопаді 2012 року. Перемігши поляка Маріуша Ваха, боксер захистив титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а також звання "суперчемпіона" WBA.

Чи буде Повєткін проводити бій до зустрічі з Кличком, невідомо. Востаннє росіянин боксував у листопаді 2012 року. Повєткін переміг американця Хасіма Рахмана і захистив звання "звичайного" чемпіона світу за версією WBA.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Кличка зобов'язали провести бій з Повєткіним до 31 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі