понеділок, 23 березня 2020 16:16

Володимира Кличка не зарахували у фельдшерське училище

Чемпіон світу із боксу Володимир Кличко хотів був фельдшером, але через вік не зміг потрапити у медичне училище.

Після восьмого класу Вова вирішив вступати до медичного технікуму, бачив себе у майбутньому фельдшером. Батьки рішення схвалили, пише "mixsport.pro".

Батько натякнув, якщо Віталій уже обрав для себе спорт, то непогано б молодшому сину продовжити військову династію - адже лікарем можна бути і військовим. Але в приймальній комісії у Володі відмовилися приймати документи через вік. Вступати на фельдшерське відділення можна було з 15 років. Володимир пішов до школи в 6-річному віці і на момент подачі документів йому було 14.

Автор: Сайт братів Кличків
  Родина Кличків
Родина Кличків

Володимиру запропонували подати документи на медбрата. Але у хлопця взяло верх самолюбство, і він від контрпропозиції відмовився. Через пару днів було прийнято рішення, що Кличка-молодшого зарахують до школи-інтернату спортивного профілю. Причому спочатку із зарахуванням виникли проблеми. Вова чимось не сподобався керівництву Броварського училища фізичної культури. Але в підсумку хлопця все-таки зарахували. До речі, разом із ним навчалися Сергій Дзінзірук та Юрій Нужненко, які також стали чемпіонами світу серед професіоналів.

Автор: Сайт братів Кличків
  Віталій та Володимир Клички
Віталій та Володимир Клички

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наш будинок повинен стати всім" - Володимир Кличко прокоментував пандемію коронавірусу

Володи́мир Кличко - український професійний боксер. Олімпійський чемпіон з боксу у надважкій ваговій категорії. Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, IBF, IBO, WBA. 2017 року завершив професійну кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Кличка не зарахували у фельдшерське училище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі