четвер, 12 вересня 2013 17:24

Володимир Кличко вийде на ринг у Москві під пісню "Kozak System"

Володимир Кличко вийде на ринг у Москві під пісню "Kozak System"
Володимир Кличко вийде на бій з Повєткіним під пісню "Брат за брата" ФОТО: boxnews.com.ua

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко змінив пісню, під яку він виходить на ринг. 5 жовтня перед поєдинком Кличка з росіянином Олександром Повєткіним буде звучати не традиційна для українця композиція "Can't Stop" групи "Red Hot Chili Peppers", а пісня "Брат за брата" української групи "Kozak System". Про це пише українське видання "Взгляд".

Як відзначає видання, пісня "Брат за брата" була написана під враженням від боксерських поєдинків Кличків. Музиканти "Kozak System" не пропускають бої братів вже 15 років.

Під пісню "Can't Stop" Кличко-молодший виходив на ринг з 2005 року. З того часу він провів 17 боїв і у всіх здобув перемоги. З 1996 по 2002 роки він використовував пісню Тіни Тернер "Simply the best", потім виходив на ринг під композицію групи "Queen" "We will rock you", але відмовився від неї після поразок від Коррі Сандерса і Леймона Брюстера.

Кличко, який носить титул "суперчемпіона" WBA (Всесвітня боксерська асоціація), зустрінеться з Повєткіним на рингу 5 жовтня у Москві у спорткомплексі "Олімпійський". Кличко також належать чемпіонські титули WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна федерація боксу). Повєткін є "звичайним" чемпіоном за версією WBA.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вийде на ринг у Москві під пісню "Kozak System"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі