понеділок, 02 липня 2007 14:03

Визначився суперник "Чорноморця" в другому раунді кубка Інтертото

Суперником одеського "Чорноморця" у другому раунді розіграшу Кубка Інтертото буде солігорський "Шахтар", повідомляє champion.com.ua.

Попри перевагу в три голи (4:1) після домашньої гри з вірменським "Араратом" у першому колі змагань білоруська команда мало не впустила шанс пройти в наступний етап.

У матчі-відповіді колектив з Єревана вже на 54-й хвилині зусиллями Ерзрумяна та Маркоса повів - 2:0. Часу було досить і для третього голу, до того ж за другу жовту картку з поля було вилучено гравця "Шахтаря" Климента, проти гості змогли втримати необхідну перевагу.

Тепер 7-го липня "Чорноморець" прийматиме білорусів на своєму полі, а 14-го завітає у гості до суперника. Переможець дуелі між ними у третьому раунді змагань зіграє проти французького "Ланса".

У разі проходження другого та третього раундів Кубка Інтертото наша команда у статусі переможця турніру (а всього їх буде 11) потрапить до другого етапу кваліфікації розіграшу цьогорічного Кубка УЄФА, де вже на свого опонента чекає дніпропетровський "Дніпро".

Зараз ви читаєте новину «Визначився суперник "Чорноморця" в другому раунді кубка Інтертото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі