середа, 22 жовтня 2008 11:19

Визначили найкрасивіше тіло в світі спорту (ФОТО)

Колишня перша ракетка планети сербка Ана Івановіч має найкрасивіше тіло в світі спорту. До такої думки прийшли читачі німецького журналу Bild. На сайті цього видання були опубліковані фотографії тенісистки після однієї з її фотосесій. На одній з них Ана повністю роздягнена і обіймає своє чудове тіло руками, приховуючи від цікавих очей свої пишні груди.

Ця прекрасна, молода і успішна спортсменка викликає захоплення у представників протилежної статі. На думку більшості чоловіків, які впевнено ставили хрестики поряд з фотографією Ани, у неї настільки м"яка смуглява шкіра і настільки звабливий погляд, що без всяких сумнівів зворушує фантазії глядачів. Перед камерою ця сербська тенісистка відчуває себе так само впевнено, як і на корті.

За сербську тенісистку проголосувала більше половини відвідувачів сайту журналу. Друге місце з солідним відставанням займає росіянка Марія Шарапова. Про неї мріє всього 15% чоловічого населення Німеччини.

Замикає трійку лідерів 26-річна олімпійська чемпіонка Пекіна американська плавчиха Аманда Берд.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Визначили найкрасивіше тіло в світі спорту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі