вівторок, 23 жовтня 2007 13:53

Вієрі: у "Інтері" за мною відверто шпигували

Екс-форвард італійського "Інтеру" Крістіано Вієрі розповів громадськості декілька цікавих і скандальних деталей з життя "нерадзуррі", повідомляє www.football.ua.

Вієрі, який нині захищає кольори "Фіорентини" виступав у складі "Інтеру" з 1999 по 2005 рік, але залишив команду не кращим чином.

Вієрі поскаржився, що його колишній клуб шпигував за ним в період його кар"єри у складі "синьо-чорних" і навіть прослуховував його телефонні розмови.

- Правда завжди вийде назовні і всі побачать справжнє обличчя "Інтеру", -  заявив Бобо.

- Зараз не час говорити про це, оскільки юристи вже працюють над цією справою, але те, що громадськість нічого не знає - неприпустимо. У мене є всі документи і докази такої поведінки "Інтеру". Немає ніякої необхідності обходитися так з гравцем, яким би він не був, - сказав Крістіан Вієрі.

Вієрі також виразив слова підтримки Адріано, якому дуже дістається від керівництва клубу:

- Подивіться, адже Адріано дуже сильний гравець. А "Інтеру" слід захищати своїх кращих футболістів, а не тиснути на них. Спочатку вони тебе обожнюють, потім ненавидять тебе, потім знову обожнюють.

Зараз ви читаєте новину «Вієрі: у "Інтері" за мною відверто шпигували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі