неділя, 17 серпня 2008 17:56

Віталій Кличко нарешті підписав контракт з Пітером

Віталій Кличко нарешті підписав контракт з Пітером
Український боксер Віталій Кличко підписав контракт на бій з чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі Семюелом Пітером, повідомляє інтернет-видання "Газета.Ру" з посиланням на представника компанії Klitschko Management Group Яна Кляйневоса. Поєдинок відбудеться 11 жовтня на новій арені O2 World Arena в Берліні.

До майбутнього бою, який транслюватиме американський кабельний канал Showtime, Віталій Кличко готуватиметься в Києві.

Віталій Кличко став першим європейцем, який виграв титул чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі. 24 жовтня 2004 року він переміг Корі Сандерса. В кінці 2005 року перед поєдинком з Хасімом Рахманом Кличко оголосив про те, що йде з боксу через травму коліна. WBC присвоїла йому титул почесного чемпіона світу, який у разі повернення на ринг дає йому право на проведення чемпіонського бою з діючим володарем титулу.

Семюел Пітер завоював чемпіонське звання, перемігши Олега Маскаєва в березні 2008 року. Нігерієць вже пообіцяв спочатку перемогти Віталія Кличко, а потім відібрати титули IBF і WBO у його брата Володимира . Нагадаємо, що Володимир Кличко у вересні 2005 року вже перемагав Пітера за очками. Всі троє суддів віддали перемогу українському боксерові з однаковим рахунком 114:111.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко нарешті підписав контракт з Пітером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі