вівторок, 18 лютого 2020 16:52

Вірер зробила золотий дубль на чемпіонаті світу з біатлону. Меркушина – одинадцята

Вірер зробила золотий дубль на чемпіонаті світу з біатлону. Меркушина – одинадцята
Доротея Вірер стала дворазовою чемпіонкою світу-2019 з біатлону

Золотий дубль зробила на чемпіонаті світу з біатлону, що проходить в італійській Антхольц-Антерсельві, господарка змагань Доротея Вірер. З двома промахами в індивудальній гонці італійка зуміла випередити німкеню Ванессу Гінц, яка мала одну хибу на 2,2 секунди. Третьою була норвежка Марте Олсбю-Ройзеланд.

Найкращою з українок була Анастасія Меркушина. Перед останньою стрільбою вона претендувала на бронзову медаль, але в четвертій стрільбі промахнулася останнім патроном. У підсумку – лише одинадцяте місце.

Перед останньою стрільбою Меркушина претендувала на бронзову медаль

Решта українок стріляли вкрай погано. Лише на першій лежці не мала промахів Юлія Джима. Але вона "надолужила" своє на решті вогневих рубежів – загалом 5 промахів.

Не кращі були справи в сестер Семеренко. Вони повільно бігли й погано стріляли. За таких умов важко було претендувати на медалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлоністу погрожували через футболку з Путіним

Завтра на чемпіонаті світу відбудеться чоловіча індивідуальна гонка. На старт через травму не вийде лідер української команди Дмитро Підручний.

Зараз ви читаєте новину «Вірер зробила золотий дубль на чемпіонаті світу з біатлону. Меркушина – одинадцята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі