вівторок, 30 вересня 2008 10:07

Вірчіс бере свої слова назад про те, що поб"є Кличка та Пітера

- До бою ви дійсно казали в інтерв"ю, що поб"єте Гомеса, а за ним Пітера та Віталія Кличка?

Коли це моє "інтерв"ю" з"явилося на англомовних і наших сайтах, я був приголомшений. Перед боєм з Гомесом у мене брали інтерв"ю хлопці з прес-служби "Універсуму". Запитали, чи боюся я Пітера або Кличка. Я відповів, що нікого не боюся. І, в принципі, готовий битися з ними обома. Але для цього спочатку мені потрібно виграти у Гомеса. А далі не знаю, що трапилося. Або це були недоліки перекладу, або ініціатива "Універсуму". З офіційного сайту "Універсуму" цю інформацію зняли на мою вимогу. А на українських сайтах вона продовжувала висіти. Мені друзі з України дзвонили, питали, як я міг таке сказати, адже це не в моєму стилі. Після такого взагалі не хочу спілкуватися з журналістами.

- Тепер бокс для вас у минулому?

Я давно чекав приводу, щоб завершити свою боксерську кар"єру. Адже у мене налагоджений бізнес, також потрібно приділяти час сім"ї. Роздвоєння ж ні до чого хорошого не приводить. Отже, швидше за все, на ринг більше не вийду.

"Sport.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Вірчіс бере свої слова назад про те, що поб"є Кличка та Пітера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі