неділя, 25 листопада 2018 20:11

"Він думає про футбол навіть в туалеті" - все про тренера, майбутнього суперника "Шахтаря"

Найближчого вівторка донецький "Шахтар" зіграє у надважливому поєдинку проти "Хоффенхайма". Щоб продовжити боротьбу за єврокубкову весну "гірникам" потрібна тфльки перемога. Поразка вже за тур до фінішу гарантує "донеччанам" останєє місце, а нічия залишить примарні шанси на вихід у Лігу Європи. Здобути позитивний результат українській команді буде дуже не просто. Протистояти Паулу Фонсеці буде один з найперспективніших тренерів не лише Німеччини, а й усього європейського футболу.

Юліан Нагельсманн не провів жодного матчу на професійному рівні. Травми не дозволили йому побудувати кар'єру гравця, тому він в ранньому віці повісив бутси на цвях, та почав вивчати тренерське ремесло.

Першою командою, яку він тренував стали юнаки "Хоффенхайму" (U19). Разом з юнаками виграв чемпіонат Німеччини U19. Успіхи не залишились непоміченими керівництвом "селян" і в 2016 році йому випав унікальний шанс, очолити команду Бундесліги у віці 29 років.

  Нагельсманна називають найсучаснішим тренером Європи
Нагельсманна називають найсучаснішим тренером Європи
І нічого дивного в цьому немає, клуб та тренер ідеально підходять один одному. "Хоффенхайм" один злідерів сучасного футболу за кількістю інновацій.
При Юліані Нагельсманні клуб встановив на одному з тренувальних полів величезний екран, розміром 6 метрів на 3. У систему входили 4 камери: дві розташовані зверху, над екраном, ще по одній за кожними воротами. У будь-який момент відео тренування можна зупинити, відмотати до потрібного місця і показати гравцям помилки.
  У вільний від тренувань час, на величезному екрані можна пограти в FIFA
У вільний від тренувань час, на величезному екрані можна пограти в FIFA
Нагельсманн абсолютний фанат своєї справи, це підтверджують його слова в інтерв'ю одному з німецьких видань.
"Чесно кажучи, найчастіше я думаю про тактику, коли сиджу в туалеті. Багато хто грає з телефоном або читають газети і журнали. А я думаю, що ми будемо робити на тренуванні. У цей момент мені в голову приходять кращі ідеї.

Ні, я не записую їх на туалетному папері. Мені всього 30, і я все ще можу тримати в голові думки протягом 15 хвилин, щоб записати їх в блокнот, коли я вийду з туалету", - чи то жартома чи на повному серйозі сказав Юліан.


  Єдине, що відволікає його від футболу - велосипед
Єдине, що відволікає його від футболу - велосипед
Нагельсманн дуже любить природу і гори. Ще більше він любить кататися на гірському велосипеді. Це допомагає відволіктися від футболу і розслабитися. Як сказав Юліан, під час занять цим спортом він не думає про наступного суперника "Хоффенхайма".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сантьяго Соларі: що треба знати про нового тренера "Реала"

Матч "Хоффенхайм"- "Шахтар" відбудеться у вівторок 28 листопада о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «"Він думає про футбол навіть в туалеті" - все про тренера, майбутнього суперника "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі