неділя, 20 липня 2008 15:59

Вілью знову хочуть продати

У "Валенсії" нині новий поворот долі. Хуан Вільялонга не зміг покінчити з нестабільністю, яка панувала у клубі впродовж цілого року. Прибуття екс-голови компанії Telefonica посприяло виникненню цілої хвилі оптимізму серед прихильників, проте зараз усе повернулося на колишні позиції.

Ідея Хуана Солера - колишнього власника клубу знову на першому плані. Вона полягає в необхідності продати головних зірок команди. Не дивлячись на те, що Вільялонга всіма силами прагнув нівелювати можливість продажу найкращих гравців, у зв"язку з протидією Хуана Солера і Вісенте Соріано (перший і другий акціонер клубу), які є супротивниками ідей Вільялонги, клуб повернувся на травневі позиції.

За задумом Солера, зараз головна мета - продати Давида Вілью і отримати за нього 40 мільйонів євро. Сам гравець зараз перебуває у відпустці на Ібіці, а його агент Хосе Луіс Тамарго вже не знає, що робити. Ринок уже починають борознити чутки, нібито Вілья може з"явитися у Мадриді (у випадку, якщо операція по Роналду не увінчається успіхом) або в Барселоні (якщо каталонці зуміють продати Ето"О). Також ніхто не забуває про іноземні варіанти трансферу, як англійські "Ліверпуль", "Челсі" і навіть "Манчестер".

У Давіда Сілви ситуація дещо схожа. Кілька днів тому клуб повідомив його агентам, що продавати уродженця Канар не збираються, проте зараз знову все перекинулося з ніг на голову.

А Хоакіна так взагалі лише у четвер запевнили у то, що клуб розраховує на нього і не збирається розлучатися. А сьогодні гравець знову знаходиться на трансфері. Деякі італійські клуби вже почали цікавитися його придбанням.

Футбол.ua з посиланням на Marca

Зараз ви читаєте новину «Вілью знову хочуть продати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі