четвер, 27 липня 2006 15:36

Віктор Бережний представлений в якості головного тренера БК "Київ"

Сьогодні на прес-конференції почесний президент БК "Київ" Олександр Волков, 42 роки, представив нового головного тренера команди - Віктора Бережного.

- Сьогодні він готовий взяти команду і вести її за собою, - сказав Волков, представляючи нового наставника.

Бережний був помічником при Ренато Паскуалє, і після відставки астаннього вважався головним претендентом на вакантне місце.

- Я розраховую і буду вимагати мобільної гри, гарної атаки, самовіддачі у захисті. Ми зараз займаємось пошуками гравців, серед яких буде кілька іноземців, але базуватись команда буде на українських гравцях. У вересні ми представимо команду у повному складі, - заявив Бережний.

Говорячи про перспективи розвитку клуба Волков повідомив, що бюджет клубу зменшиться.

- Раніше клуб витрачав великі гроші на створення позитивного іміджу в Європі. Зараз авторитет клубу є досить стабільним, і тому є сенс зробити акцент на українському тренері та українських гравцях. Ми плануємо залучити до складу Пєчєрова і Медведенка. Ніхто не буде відмовлятись від іноземних гравців, буде 3-4 іноземці, але це будуть баскетболісти доброго рівня, - запевнив Волков.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Бережний представлений в якості головного тренера БК "Київ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі