вівторок, 28 серпня 2007 10:41

Відставку тренера "Карпат" відклали на два матчі

Вчора наставник львів"ян Олександр Іщенко написав заяву про відставку .

- Так, це відповідає дійсності, - сказав "Спорт-Експрес в Україні" спортивний директор клубу Юрій Дячук-Ставицький. - Вчора Іщенко дійсно зробив спробу піти у відставку, але після розмови зі мною прийняв рішення продовжити роботу.

- Я сказав йому, що нічого зупинятися на півдорозі. Тим більше, коли за його участі львів"яни потрапили в непросту ситуацію, - говорить Ставіцкий.

За словами віце-президента клубу Олександра Ефремова самі футболісти були проти відставки Іщенко й попросили залишити його в колективі.

"До матчу з "Зорею" команду готує Іщенко. Наскільки я знаю, наступника нинішньому наставникові сьогодні ніхто не шукає. Словом, паніки ніякої не немає. Хтось просто згущує фарби", - заявив Ефремов.

Низьке місце в турнірній таблиці керівники "Карпат" списують на об"єктивні проблеми. Перш за все, йдеться про кадрові труднощі.

- Деколи ми не могли задіяти по 5-6 провідних виконавців, - розмірковує Дячук-Ставицький. - Погодьтеся, складно давати добрий результат, не маючи стабільно у складі провідних гравців.

За відомостями Football.ua, Іщенко отримав кредит довіри на два матчі проти "Зорі" і "Закарпаття".

Зараз ви читаєте новину «Відставку тренера "Карпат" відклали на два матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі