вівторок, 11 березня 2008 14:47

Відомій французькій тенісистці необхідно лягти на операцію

Французька тенісистка Тетяна Головін вибула з ладу на невизначений строк. Вона зробила низку медичних обстежень, які показали наявність кісти в районі стегна.

"Я дуже хотіла зіграти на турнірі в Мемфісі (25 лютого - 2 березня), але не змогла цього зробити через те, що дуже боліла ліва нога. Медобстеження показало, що у мене в районі стегна 6-сантиметрова кіста. Отже мене чекає операція", - додала французка.

Вона висловила сумнів, що зможе відновитися до турніру в Амелія-Айленді (7-13 квітня), де минулого року завоювала головний трофей.

Не дивлячись на достатньо серйозну травму, Головін не втрачає оптимізму. "Це серйозно, але тепер я, принаймні, знаю, що зі мною", - зазначила уродженка Москви.

Головін не зможе зіграти на турнірі в Індіан-Уеллсі, який стартує в найближчу середу. Минулого року вона дійшла тут до чвертьфіналу, а це означає, що цього сезону вона не зможе захистити свої очки, і це загрожує їй падінням в світовому рейтингу. На цей момент Тетяна займає 13-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) за підсумками 52 тижнів.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Відомій французькій тенісистці необхідно лягти на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі