пʼятниця, 12 вересня 2008 15:38

Відкриття стадіону "Дніпро" у прямому ефірі покажуть "ТЕТ" та "5 канал"

Понад сто представників засобів масової інформації України та зарубіжжя, в тому числі Польщі й Росії, висловили бажання висвітлити тригодинне свято відкриття нового стадіону "Арена – Дніпро" в Дніпропетровську, на якому будуть зіграні матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Два загальнонаціональні канали – "ТЕТ" та "5 канал" – планують 14 вересня транслювати подію у прямому ефірі, передає Укрінформ із посиланням на управління преси та інформації облдержадміністрації.

Як відомо, на церемонію відкриття нової арени дніпропетровського ФК "Дніпро" зможуть потрапити близько 30 тисяч городян і гостей Дніпропетровська, який у ці вихідні святкуватиме День міста. Глядачам обіцяють грандіозне театралізоване шоу, матч ветеранів "Дніпра", московського "Спартака" та київського "Динамо", присвячений ювілейним датам завоювання дніпропетровським клубом золотих медалей у чемпіонатах СРСР (1983 і 1988 роки).

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Відкриття стадіону "Дніпро" у прямому ефірі покажуть "ТЕТ" та "5 канал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі