понеділок, 08 вересня 2008 11:51

Відбірні матчі до ЧС-2010. Бразилія виграла у Чилі в одні ворота

Збірна Бразилії з футболу в понеділок, 8 вересня, з рахунком 3:0 розгромила команду Чилі в матчі відбірного турніру Чемпіонату світу-2010, повідомляє агентство Bloomberg. Дублем в цій зустрічі відзначився форвард "Севільї" Луіс Фабіано. Ще один гол чилійцям забив Робіньо, який нещодавно перейшов з мадридського "Реала" до англійського "Манчестер Сіті" за 42 мільйони євро.

У суботу, 6 вересня, в матчі лідерів відбірного турніру ЧС-2010 в південноамериканській зоні зустрічалися Аргентина та Парагвай. Гра закінчилася внічию (1:1).

У неділю, 7 вересня, Еквадор вдома обіграв Болівію з рахунком 3:1. Уругвай та Перу перемогли з мінімальним рахунком Колумбію та Венесуелу відповідно.

У відбірному турнірі ЧС-2010 у південноамериканській зоні після семи турів лідирує Парагвай з 14 очками. Друге та третє місця поділяють Аргентина та Бразилія, у цих команд по 12 очок. Безпосередньо путівки на першість світу отримають чотири кращі збірні.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Відбірні матчі до ЧС-2010. Бразилія виграла у Чилі в одні ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі