неділя, 18 вересня 2016 12:39

"Вердер" відправив Скрипника у відставку

Українця Віктора Скрипника відправили у відставку з посади головного тренера "Вердера", повідомляють на офіційній сторінці клубу у Twitter.

 

Таке рішення ухвалили після вчорашньої поразки "Вердера" від "Боруссії" М (1:4), яка стала для команди третьою поспіль у бундеслізі. Раніше бременці також вилетіли з Кубка Німеччини, програвши третьоліговому "Шпортфройнде Лотте" (1:2).

Виконуючим обов'язки головного тренера "Вердера" призначили наставника молодіжної команди Олександра Нурі.

 

"Ми пішли на такий крок, тому що думаємо, що після невдачі у Гладбаху команді потрібно надати нового імпульсу, щоб домогтися позитивних результатів", - цитує слова спортивного директора "Вердера" Франка Бауманна Kicker.

"Хочемо подякувати Скрипнику і всій його команді за ту роботу, яку вони виконали в останні роки".

Разом з 46-річним фахівцем команду також залишають його помічники Флоріан Кохфельд і Торстен Фрінгс.

 

Українець працював у системі бременського клубу з 2004 року. Спочатку він тренував команди різних вікових груп, а потім керував другим складом "Вердера". Наприкінці жовтня 2014 року став головним тренером "музикантів". В обох сезонах, у яких він керував командою, "Вердер" упродовж всього чемпіонату перебував у зоні вильоту з бундесліги, але в підсумку зберігав місце у вищому дивізіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поки що в мене більше правильних рішень, ніж неправильних"

На прес-конференції після гри з "Боруссією" Скрипник заявляв, що хоче продовжувати роботу з "музикантами", а Франк Бауманн переконував, що керівництво клубу довіряє українському фахівцю.

У наступному турі бундесліги "Вердер" прийме "Майнц". Гра відбудеться у найближчу середу, 21 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успіх команди на 50 відсотків залежить від футболістів, на 30 – від тренера і на 20 – від удачі

Зараз ви читаєте новину «"Вердер" відправив Скрипника у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі