середа, 05 березня 2008 08:43

Венгер націлений на перемогу в Лізі чемпіонів

Венгер націлений на перемогу в Лізі чемпіонів

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер після переможного матчу з "Міланом" в 1/8 Ліги чемпіонів не приховував своєї гордості за футболістів.

- Показавши блискучий футбол, ми вибили з боротьби діючого чемпіона. Я дуже пишаюся своїми гравцями, оскільки ми діяли з великим бажанням і володіли ініціативою, не допустивши ніяких помилок. Відмінно розуміли, що не можна давати простір для маневру таким футболістам, як Андреа Пірло і Кака, і це нам вдалося. У футболі дуже складно міркувати після фінального свистка про те, що одна команда зіграла добре, а інша діяла невдало. Я хочу зосередитися лише на грі своїх підопічних. Враховуючи наші дії в обох матчах, ми заслужили путівку в 1/4 фіналу. Разом з тим, не можу не зробити комплімент "Мілану". Вони залишаються фантастичною командою, особливо якщо пригадати досягнення "россонері" останніми роками. Тепер ми мріємо про те, щоб виграти Лігу чемпіонів і першість Англії. Ми дійсно голодні до великих перемог. Молоді футболісти на зразок наших завжди хочуть перемагати на всіх фронтах, і я упевнений, що цей результат допоможе нам краще грати і на внутрішній арені.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Венгер націлений на перемогу в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі