понеділок, 07 грудня 2009 15:39

Вейн Руні проспав жеребкування ЧС-2010

Вейн Руні проспав жеребкування ЧС-2010

Нападаючий збірної Англії з футболу Вейн Руні проспав трансляцію жеребкування чемпіонату світу 2010 року, яка пройшла 4 грудня в ПАР. За словами Руні, він хотів подивитися жеребкування групового турніру по телевізору, але вирішив подрімати і у результаті проспав п"ять годин. Про результати жеребкування Руні дізнався від друзів, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Увечері 4 грудня Руні знаходився в одному з готелів Лондона. Клуб футболіста "Манчестер Юнайтед" прибув в столицю Великої Британії перед матчем чемпіонату Англії проти "Вест Хема", що відбувся 5 грудня. Руні розповів, що він проспав з п"ятої по десяту годину вечора.

Збірна Англії потрапила у групу С чемпіонату світу разом з США, Алжиром і Словенією. 12 червня англійці зіграють з американцями, 18 червня - з алжирцями, а 23 червня - із словенцями. В 1/8 фіналу вийдуть команди, які займуть два перших місця.

Що стосується Руні, то 5 грудня він допоміг "Манчестер Юнайтед" здобути виїзну перемогу над "Вест Хемом" (4:0). На 72-ій хвилині форвард забив гол, встановивши остаточний рахунок матчу, і незабаром був замінений на Майкла Оуена.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Вейн Руні проспав жеребкування ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі