понеділок, 07 січня 2019 15:56

Вейн Руні попався п'яним в аеропорту

 

У нападника ДС Юнайтед та легенди англійського футболу Вейна Руні знову проблеми із законом через... "дезорієнтацію".

В аеропорту Вашингтона поліції довелось заспокоювати п'яного дебошира, який голосно лаявся і поводився неадекватно. "Героєм вечірки" був ніхто інший, як легенда Манчестер Юнайтед Вейн Руні, повідомляє Sky Sports. Інцидент трапився ще 16-го грудня 2018-го, але набув розголосу лише зараз.

Поліція затримала 33-річного форварада, але незабаром відпустила його під заставу. За свою ганебну поведінку Руні довелося заплатити штраф у розмірі 116 доларів.

"Під час польоту Вейн прийняв дозволену кількість снодійних пігулок, змішавши їх з деякою кількістю алкоголю. Тому він був дезорієнтований після прибуття. Руні виписали законний штраф, і незабаром після цього він був звільнений в аеропорту", – заявив представник форварда.

Нагадаємо, це вже не перший скандальний випадок за участі "Шрека". Восени 2017 року перебуваючи в нетверезому стані за кермом автомобіля форвард потрапив у руки поліцейських. Тоді Руні позбавили водійських прав терміном на два роки і засудили до 100 годин виправних робіт. Варто відзначити, Руні відбував покарання фарбуючи лавки у домі для людей похилого віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З легендарним гравцем "Манчестер Юнайтед" трапився конфуз

Вейн Руні врятував свої ворота та віддав шикарну гольову - і все це за півхвилини.

Зараз ви читаєте новину «Вейн Руні попався п'яним в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі