середа, 10 червня 2020 09:33

Вдова Браянта хоче покарати винних в аварії гелікоптера

Вдова Браянта хоче покарати винних в аварії гелікоптера
Вдова Браянта вже отримала спадок у $200 млн. Фото: KTVU

Вдова легенди "Лейкерс" Кобі Браянта Ванесса має намір покарати винних у смерті чоловіка.

За інформацією Fox Sport, жінка має намір пред'явити матеріальні претензії до компанії, в якій працював пілот літального апарата. Варто відзначити, що пілот Ара Зобаян співпрацював з баскетболістом вже не перший рік від імені своєї компанії Island Express Helicopters, яку після смерті Ари очолює його брат.

Ванесса Браянт уже подала позов на компанію щодо виявленої недбалості в забезпеченні безпеки польоту. Адвокати вдови баскетболіста вважають, що льотчик знехтував попередженням про складні метеоумови. Крім того, у нього було не все гаразд із пілотською ліцензією.

Представники ж компанії наполягають на тому, що Браянт змусив пілота здійснити політ, незважаючи на небезпечну погоду. Якщо вину компанії буде доведено, Ванесса Браянт має намір стягнути з неї "сотні мільйонів доларів" як недоотриманий прибуток - доходи, які родина втратила внаслідок загибелі Кобі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фесенко зізнався, що навмисне хотів травмувати Браянта

Вдова Браянта отримає у спадок $200 млн.

Зараз ви читаєте новину «Вдова Браянта хоче покарати винних в аварії гелікоптера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі